11062016-IMG_0171

Åh, kära nån, vilken helt underbar stund jag har just nu.

Huset är Sommarstädat, från rum till rum. Det tar sina dagar, såna här Farmor-städnings-projekt. Men nu är det så fint och somrigt, ljust och fräscht och doftar så gott. Belönade mig med en liten runda i trädgården. Jag har knappt stuckit näsan utanför dörren idag. Så jag strosade runt för att sedan plocka med mig en liten blombukett in till köksbordet. Den står där nu och sätter pricken över i:et.

11062016-IMG_0169

Lillvännen sover gott sedan en bra stund. Hejja, hejja säger både jag och mannen som häromdagen dumförklarade oss själva lite lätt. Sisten är för stor för att sova sina dryga två timmar på dagen nu. Han älskar ju att sova i vagnen, har alltid gjort. Men nattningarna senaste veckan har tagit en evighet.. med våra mått mätt. Så, nu får minsann dagvilan bli lite kortare. Det verkar ha gjort susen. Kändes toksoft ikväll, när jag bäddade ner ungen som var nybadad av sin fina pappa. La lillvännen i sin renbäddade säng och så somnade han gott på en kort liten stund. Och jag och pappan kan därmed ha lite pusta-ut-tid såhär på kvällskvisten.

11062016-IMG_0174

Till exempel belöna sig med ett skönt träningspass eftersom jag som sagt inte gjort annat än att städa idag. Och sedan ta en skön dusch, hoppa i en utav dom där nyshoppade mjuka brallorna jag shoppade igår. Och sedan bara, bara njuta utav att vi har det så himla, himla bra.

Älskade Sommar.

Lillafrun