18072016-IMG_2986Jo, jo…

…där ser ni en del av vår hall just nu.

Rörigt så det förslår. Men, det är faktiskt inget som stör det minsta lilla. Visst, det är inte så fancypancy kanske. Men jag njuter såå av det faktum att vi nu har ljus där inne. Med överljus ovanför dörren och två fönster/sidoljus bredvid, gjorde det sån enorm skillnad.

Förutom ljuset så njuter jag av synen av han jag älskar så.18072016-IMG_2987Och det är ju den där gullegulleungen som sitter i hörnet och har fuffens för sig.


Sitter där i hörnet där det förut var en platsbygd garderob. Där sitter han, bredvid en del av en utav alla barnvagnar, bland morsans snabbskor som användes under morgonwalken. Och så läser han bok, och känner ro. Precis rätt. Han håller på att packa väskan (egentligen river han ur allt som finns i morsans väska) för dagens taikonsutflykt.

Men ja, här ser ni alltså lite hur det ser ut hos oss i hallen just nu. 18072016-IMG_2985Jag kan bara stå och titta, på och igenom dom magiskt vackra spröjsade fönsterna.

Men ja;

Det är en hall som längtar, om man säger så.

Efter lite tid och kärlek. Ännu lite mer sågande. Lite mer finlirigt och inte med motorsåg denna gång. Vackra salningar ska till och foder och och och…18072016-IMG_2992

Hoppas att ni har det gott! Hörs snart igen!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4