20072016-IMG_3167

Vi drog iväg i förmiddags. Efter att alllt var packat och morsan tränat ett tabatapass och vi hunnit kramat en drös älskade hejdå.

Och-

Hallelujaaa! – så himla bra resan gått idag!

Något som gör denna mamman, och den där snyggpappan, ooooerhört glada. Det är ju många mil vi bilat, liksom. Tillsammans med Storebror och Juniflickan. Men high five, barnen! – ni har varit exemplariska bilåkare!

Här ser ni hon vi rätt så ofta kallar för Lilla Donnan.20072016-IMG_3154 Ligger och sträcker på sig under en mat-och-ammepaus. Strax därefter skulle jag lite snabbt byta en blöja där i bilen. Heelt obekymrat gjorde någon sin mamman vaaansinnigt gulfläckig plötsligt och både jag och mannen brister ut i skratt. Jaa, skötbord är ju bra, mumlar mannen mot hon som promt skulle byta blöja där för att det har ju gått så bra tidigare. Ha. Ha….

20072016-IMG_3159Såklart att hon valt outfit efter dagens äventyr! 20072016-IMG_3173

Och nu, är vi framme i Nynäshamn!

Storebror är så taggad att det bara spritter i småbenen. Han ska åka Gotland med Stora båten säger han. Redo för en drös dagar av Semester. Med snygga hatten på gullehuvudet. Han och jag var in på ett köpcentrum en snabbis idag… shoppade en klänning till morsan och en hatt till honom. Han börjar bli så stor nu min lilla Miniman. Hänger med morsan på shoppingtur, som vilken storpojke som helst.

20072016-IMG_3175

Nä, nu ska jag svida om mig och kidsen. Den här gången har jag varit extrempetig på nogsamheten av packningen. Men just här och nu känns det väldigt skönt att plocka fram lilla påsen som ligger ytterst i bagaget, med allas åka-båt-stass.

Storebror ska öppna termosen och tappa upp vällingflaskan med välling och Lillasyster ska få sitt kvälls-mål. Åååh så mysigt med familjesemester!!

Jag säger som Sisten;

Nuuu åkej vii!! 

Mot vår älskade Paradis-Ö, Gotland!

Lillafrun