26102016-img_9122
26102016-img_9129God morgon, ja!

Idag har den här morsan startat morgonen mycket annorlunda; börjat med att göra sig lite piff och rosat kinderna och förberett för bebben för en dag på vift. Också haft mysig familjefrukost innan allas dagsplaner. Idag vankas morsan-morsan-morsan-dag. Mamma, Storan och Jag. Och självklart lilla Juniflickan. En riktig tjejdag, alltså. 26102016-img_9124Det blir kul! som Minimannen brukar säga när han peppar inför något.

För övrigt fick den där pojken sin mammas hjärta att smälta nu på morgonen. Igen. Det händer ju hela tiden. Men jag kände så yes! inombords. Då han plötsligt utbrast; mamma, titta hjärta! för att han tyckte att han såg ett hjärta i äppelmosburken. Hans mamma har en vana att se hjärtan här och där. Som molnen på himlen, ett löv på marken, en sten.. jag älskar formen av ett hjärta. Känslan som infinner sig när jag ser den.

Och nu gör min lilla son, precis samma sak. Kärlek på det, liksom.

Näpp. Nu ska jag ha mysig dag med tre utav mina darlingar här i livet.

(Och dagens är; lagom grenhängiga, vrålsköna och snygga svarta byxor från kappahl. Och gammelrosa tröja, lindex. Skor, i jättevanlig ordning, Blundstone)

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4