(inlägg i samarbete med Ekokul)28102016-img_9205Åh. Fredag! Och nu tar vi helg, Jag och barnen.

Knepigt men ändå självklart, på något vis. Att det är härligt med helg, alltså. Oavsett om man är Hemma- eller JobbMamma, menar jag. Det är alltid mysigt att sakta ner lite på frekvensen på tvättmaskinen, njuta av helgstädat hem och kanske, precis som idag, hitta på något lite annorlunda. Så blir det där andra på-nytt-roligt igen när vardagarna drar igång efter helgen.

28102016-img_9214
28102016-img_9207

Småkläder, både för inom- och utomhus. Leksaker. Träningskläder till morsan. Mjuka fällar och filtar. Full vällingburk. Och..

28102016-img_9208

Nya, vrålfräscha vällingflaskor till Storebror. Från Ekokul! 

Håll utkik vettja! Inom kort dyker en tävling upp här inne, där du kan vinna ett fint presentkort från Ekokul. Kanske behöver din småtting en världsbra nappflaska? ..eller något annat braigt?  Det finns typ allt där inne. Kika in vettja —–> Ekokul).

Näpp. Nu checkar vi in för helg, jag och mina två stjärnor. Solen skiner fredagen till ära! Önskar er en skön helg!

Lillafrun