04112016-img_9595

Idag ska vi ha Höstlovsfredag tillsammans!

Morgonen har innehållit packande och fixande och en löptur för morsan, i kalla grader. Och nu är vi längtiga på den här dagen, det ska blir precis hur mysigt som helst.Vi har någon som är mer är peppad på dagen. Han ska iväg och baada med sina kusiner, förstår ni. Med sina päron och Lillasyster också, förstås. Men dom där kusinerna, alltså. Idolerna!

Lillan och jag ska mest mysa i periferin och kanske doppa tårna i varma lilla bebbe- småttingpoolen. Bjossan han är numera så mycket storpojke att han gärna, med puffar på såklart, åker Stooja Rutschkanan. Varje sekund, med pappan som håller honom tryggt.

04112016-img_9610Tjejpackningen.

En Sophie-leksak, mammans favoritduschkräm, en sprillans ny parfym som jag fick i julklapp för två år sedan,typ. Min gamla, av samma sort, tog precis tvärslut. Så, faslig lyx att bara hitta en helt oöppnad nu sådär!

04112016-img_9606Och så pojkarnas packning. Något mer strulig och med en Sallykatt inpå.

 Bada, äta god lunch, basta, njuta av lyckan i en tvåårings ögon, mysa med bäbis i badhandduk… och sen avsluta på världsmysigt sätt; hemma hos alla barnens Mormor och Morfar för Allhelgonamiddag!

Kan inte tänka mig en bättre Höstlovsfredag!

Ha det så gott, alla ni.

Lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4