10112016-img_9973Hej i torsdagen!

Vilket vinterlandskap vi vaknade upp till i morse, jag och barnen.

Vi myste under täcket lite extra och morsan mumlade Tack Gode Gud för att vi inte ska någonstans med bilen idag, och tack för att pappan kom fram precis som önskat igårkväll. Bara han är på plats så känns alltid allt bättre. Det är den där oron jag har, när han är ute på vägen, som är den jobbiga. Jag är ju så rädd om honom, liksom. Mitt Alltochlitetill.

10112016-img_9956

Och medan snön ihärdigt fortsätter att falla, har vi ätit frukost och haft morgonlek för både katt och barn.. allt mitt bland dammsugare, sängklädeslösa täcken och kuddar och en drös mattor på hög, som viskar om helgstädning.

10112016-img_9961

Och någon liten, men ohyggligt älskad, har precis hjälpt mig att lotta fram en vinnare i senaste veckans tävling tillsammans med Ekokul. Tack alla ni som varit med och tävlat! Precis som S, skulle jag ha velat dra alla lappar och sagt grattis till er allihop.. men nu finns det bara ett presentkort att lotta ut.

 

Och vinnaren är……

M a j a !

Du väntar mail med finfint presentkort hos Ekokul! Grattis!

10112016-img_9962

I övrigt är det full fart här hemma. Som ni förstår är Bjossan hemma från Föris idag också. Piggelin, men ändå lite för krasslig för att leka med små vännerna i full fart. Det är den där dryga, arbetsamma hostan, som stora delar av minibefolkningen dras med just nu. Lillan också, mao.

Så, vi har torsdag alltså.

Moonbootsen måste definitivt på sedan för att skotta gården så pass att jag i alla fall kommer ut med Pärlan (enligt S; Mammas rejserbil) i fall det behövs. Jag var ute för en stund sedan och bäddade ner Lillan i vagnen och passade samtidigt på att sopa bron och skotta lite framför. Blev svettig av bara det.

Just nu har jag det lite såhär;

10112016-img_9951

Lyssnar på tvättmaskinen, sörplar kaffe och samlar kraft inför dagens städrace. Minimannen säger att ”en annan stund kan jag göra det! ” när jag frågar om han kan hjälpa mig att städa..

Fin torsdag till er!

Lillafrun

.