15112016-img_0194 Medan regnet fullkomligt vräker ner utanför fönstret, förvandlar vackervit snö till grå ishalka.

Då, tänder vi ljus, lego-bygger, äter den där limpan som morsan bakade igår.15112016-img_0200Play-do-degar, nöjdar sig över smygjuliga ljusslingan i gardinen, gosar nybadad bebbe och förbereder en Storebror för några timmar på Förskolan. 15112016-img_0201

En tisdagmorgon på Drömgården, mao.

Härnäst?

Bebbeflicka ska sova vagn, mamma måla fönster. Hepp, hepp!

Och PS.

Ni som inte vann i förra veckans tävling tillsammans med Ekokul, är ändå inte lottlösa. Här kommer en fin rabattkod till er alla. Passa på och gör era julklappsinköp redan nu i november och julklappsvila i december. Jag ska försöka i alla fall…

Koden ger er 15% rabatt på hela Ekokuls sortiment,  till och med söndagen den 20/11. Rabatten gäller inte på redan nedsatta varor och presentkort.

Rabattkoden är: lillafrun

DS.

God tisdag!

Lillafrun