22112016-img_0493

hej hej! 

Det där var igår, ja. När det var regntisdag och jag och J precis skulle ge oss iväg ner på byn för HLR-utbildning (hjärt- och lungräddning) för småttingar. Det var väldigt bra och känns bra att ha kunskapen, än om jag tror att jag typ bara skulle bli helt hysterisk om något hände. Eller också kanske man skulle handla supersmart? Vem vet. Jag hoppas att jag aldrig någonsin ska behöva använda dom där kunskaperna.
Efteråt gick vi långrunda och kom hem precis hur blöta som helst. Eller regnskydd och jacka var tokblött, för att vara precis.

Vi mötte sedan pojkarna hemma. Dom som blev sådär hundvalp-som-varit-själv-i-två-minuter-men-blir-precis-hur-glad-som-helst-glada. Hade kväll, med småttinggos och fönstermålande och sånt.

22112016-img_0497 Och den där tröjan, ja.

Ett tips från mig till dig. Finaste vardagströjan. Då det är dimma, regn och surväder är bilderna förbenat korniga, men det får ni blunda för. Tröjan!  -är lagom tunn, ribbad och med spets i ringning och ärmslut. Så vardagsfin. Finns på Lindex för två hungringar minus en krona. Tips! 22112016-img_0500

Och idag är det onsdag. Fortfarande pissväder, men vi myser till det här hemma. Julkartongen är nedtagen från vinden, jag har en hel lista med advents- och julebestyr jag önskar göra. Innan Julafton, menar jag. Nu på morgonen har jag i vanlig ordning dejtat Storan. Vi svettade oss igenom ett grymt (om jag får vara o-Jante) pass. Och såklart var hon också pysselpepp, så i eftermiddag blir det dejt igen. Då ska det pysslas!

Nu-

ännu lite mera bäbisgos innan J och jag tar vagnen och hämtar hem Bjossan från Föris!

Ha det så gott tills vi hörs igen!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4