02022017-IMG_4048

Norra Drömgården i liten, pudrig vinterskrud. Några snöflingor kom igår och med ens blev det ju vinter.

Torsdag…

Det här har varit en så himla konstig dag. Jag har varit sådär Emmeli-känslig, deluxe. Som jag kan bli ibland. Ältande och moloken och plötsligt började jag fundera på en grej så febrilt att jag trodde jag höll på att bli smått galen där ett tag. Luugn. Det är inte så allvarligt.

Nåväl.

Förutom grubblerier har dagen tuffat på. Jag och Lillan skjutsade Storebror på föris och tog sedan torsdag här hemma. Massa blött, gott bäbispussade. Och så har vi gjort vad hon tycker är skitroligt; gå i speglar och glo på oss själva (något jag typ aldrig gör nuförtiden…så då upptäcker man både skäggstubb (!?) och ogräsiga bryn…men ett sånt där löjligt jag-är-så-kär-i-min-bäbis-smile som döljer det mesta!). Och så har vi gått och gått, Lillan hållandes i mina händer och precis hur pepp som helst. När hon sovit har hemmet städats och steg för steg blivit redo för helg. Så hämtade vi hem Storebror i eftermiddags. Han checkade ut för helg och fick välja precis vilket mellis han ville. Bullar önskades. Såklart han fick det. Hittade några bortglömda påsar i frysen där uppe. Perfekt.

Innan middagen hanns ett träningspass med för mig också. Och ikväll har vi haft lugn kväll. Ett trött litet gäng här hemma. Barnen gjordes nattaredo, och så vi kröp ner i sköna sängen och läste extra många sagor. Alla somnade. Ja, jag också. Men jag vaknade, och det är jag glad för.

Jag tycker så om den här kvällsstunden, när jag sitter vaken själv och vet att barnen sover gott och jag bara kan sitta och pusta ut en stund. Allra särskilt, när hemmet är alldeles nystädat och man vet att det är fredag imorn..

Nu ska jag strax, strax ringa den där skäggige som jag längtar lite extra mycket efter en kväll som den här. Tur jag har mina två stjärnor att krypa ner bland sedan.

 Äsch. Alla dagar kan inte vara bra dagar. Som jag brukar säga; det är det här som kallas livet. Allt ingår.

Hoppas att ni haft en bra dag, i alla fall. <3

Lillafrun