10022017-IMG_4329Å. God morgon!

Lillan är mycket, mycket piggare idag och det finns ju liksom inget som gör ett Mamma(eller Pappa-)Hjärta så glatt. Som friska, glada, välmående barn. Så med det som utgångsläge, mycket piggare barn alltså, så tar vi fredag.

Syskonen var så gulliga där dom satt i sina stolar medan morsan plockade fram frukost i morse.

10022017-IMG_4330 Storebror läste för Lillasyster.

”Det var en gång en ko!” … och så tryckte han på kossa-ljudet.

10022017-IMG_4331Lillasyster satt så nöjd, så. Och lyssnade på sin allra, allra största idol här i livet.

10022017-IMG_4335

I nästa sekund kunde det låta ”Men Juuniiii!!!”… 

Hela alltet var en sån där stund jag bara fantiserat om.

Så vi har fredag och det ska städas och tvättas sängkläder och bäddas rent och Minimannen är så beredd på att få börja dammsuga snart, så jag har inte alls tid att sitta här längre. Det är Vintersagaväder idag också, så vi ruschar på lite här inne så vi kan gå ut och njuta sedan. Vi spisar favoritlåtar som räserbensin! Och bara tanken på att Vackerpappan, som vi inte träffat på ett par dagar, kommer hem sedan…det gör oss också alldeles glada!

Önskar er bästaste fredagen!

Lillafrun