16022017-IMG_4642
Ännu en dag av full fart. Motion- och Frisklufttimmarna i morse gav oss (mig och Emmeli…) raketbränsle. Det Bäbisgosades Städades. Sen hämtade vi hem en älskad, som checkade ut för helg. Vi har sedan gäspat i kapp och undrat om det inte är sovdags nån himla gång eller om man faktiskt kan krypa ner under täcket redan typ klockan fem på eftermiddagen en pissregnig, grå och sunkig februaritorsdag?

Så vi har myst i soffan framför barnprogram på datan. Och byggt bokstavspussel inne i lekrummet. Samt ägnat oss åt idogt visseltränande med han som för första gången lyckades vissla i morse och var prick så stolt som ni anar! Den där lilla herren, som vid middagen ville känna videkissarna mot nosen, då jag precis berättat att dom ju är mjuka. Och han svarade, åh, dom luktar så ljuvligt! . Då fick jag bita ihop, om jag säger så.

Och nu är det bara jag, den kurrande katten och den där osprättade, bara-av-bäbis-lästa tidningen. I det helgfina hemmet med sovande stjärnor i rummet intill. Kvällsfriden… 16022017-IMG_4644Tänk, att det redan är fredag imorn igen.

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4