14042017-IMG_785514042017-IMG_785314042017-IMG_786314042017-IMG_7850

Åhå, ser ni vad jag ser!

Jo. Det fick bli en sån där.

Igår var vi och hämtade hem den där Drömvagnen. Det var lika festligt som när vi hämtade hem bilen förra året. Med avteckning och fotgrafering och hela alltet, menar jag. Tokigt. Och jätteroligt såklart!

Det fick bli prick en sån vagn som vi bara fantiserat om att ha en dag. En sån som M tyckte att vi skulle köra på direkt, då när vi väntade Pyret i magen förra våren. Meen, jag tyckte helt enkelt inte att den var nog mysig för en liten bäbis och då valde vi mysig syskonEmmaljunga som varit finfin för barnen, astung för mamman och som nu hade gjort sitt här i familjen nu när Lillan är lite större och sådär. Jag gjorde i ordning Syskonvagnen för någon vecka sedan. Den såg ut som ny. Och såklart hade jag lite ont i hjärtat och smärre separationsångest men inte som om vi skulle ha valt att göra oss av med vår enkelvagn, den med dom stora hjulen, som ju är Världens Bästa Barnvagn alla kategorier.

Men den där syskonvagnen hade jag ju mest varit arg på senaste tiden.. eller ja, i vinter när det var oplogat och jag ändå prompt ville ut och gå med båda barnen. Tungt, var bara förnamnet då. Och perfekt, så såldes den iväg fort och in kom några tusingar på barnvagnskontot. Då sved det liksom inte riiktigt lika mycket att slå till på detta vrål-åk som kostar som en halv ponny, jag vet.

Men oj som vi är glada över den där. Vi är ju faktiskt en familj som tycker om det där med hopp och spring, så den här syskonvagnen känns verkligen som något vi kommer att ha mycket glädje utav. Och att få vara ute tillsammans var precis hur festligt som helst. Och sjäälvklart, kommer det både promeneras och springas med denna. Och så kan man ju koppla den bakom cykeln också. Eller dra den bakom skidorna. Sicken finurlig grej, va!14042017-IMG_7876Lillasyster kunde såklart inte hålla sig vaken mer än några minuter, men det kunde Bjossan. Han sörplade välling och hejade på. Bakom UV- och regnskyddet som var som en föönster! .

Stora Lilla Familjen, mycket nöjda över sin Påskpresent Till Hela Familjen. En Thule Chariot Sport 2. 14042017-IMG_7870

Långfredag, alltså;

Med premiärande av Snabbvagnen. Få plusgrader i luften och ett litet nesligt aprilligt snötäcke på marken här och där. Långfredagsgudtjänst såklart. En långtråks- , funderarkänsla får ta sin plats. Liksom en stor, stor tacksamhet.

Det där, blandat med lite, lite arbete ute på gården. Om en stund tar vi Rymdskeppet och åker till Lilla byn, till MammaMormor och PappaMorfar. Basta i pappas vedeldade bastu och äta mammalagad mat. Inte klokt, så fint.

Hoppas att ni har det gott, ni med! <3

Lillafrun