17042017-IMG_808517042017-IMG_808417042017-IMG_8075Plötsligt är det bara en dag kvar av den här Påskhelgen.

Jag och barnen drog till med en lång sovmorgon till typ 09. Möttes av en skäggig som förberett god smoothie och liksom bara väntade på att hans familjemedlemmar skulle vakna, nån himla gång. Den där smoothien smakade precis alla. Och den yngsta i familjen var ganska tydlig med hur gott hon tyckte att det var;

17042017-IMG_8083Dagen startade som en fest, mao!

Så idag tar vi en sista dag av denna Påskhelg.

-Typiskt. Det som är så himla mysigt med dom här dagarna. Med extramycket tillsammanstid med både liten och stor familj. Att kunna ses. Flera dagar på raken. Sicken tur att vi njutit på vägen. Och att vi har en dag kvar också. Och att dagarna framöver nu, är himla härliga och något att se fram emot. Nu när det bara blir vårigare och vårigare och det väntas massa roligt här hemma på Drömgården!

Idag är två päron, med rysligt möra kroppar, beredda för en vilodag på den träningsfronten. Men däremot taggade för en hemma-på-gården-dag med jobb där ute på lon. Vi håller på att röja där nu så att vi snart ska kunna rigga målningsloge. Så nu har samtliga hoppat i utekläder. Lillan hoppade direkt vidare, till sköna vagnen. Vi andra tre ska köra hjälpa-till-så-gott-man-kan-arbete.

Självklart kommer det säkert studsas på den där stora mattan, som är typ lika rolig för en 26årig morsa som för 3åringen, också.. jo, jo. Barnasinnet är kvar och det håller hon hårt om!

Det blir en mysig Annandag Påsk det här, tror jag.

Ta hand om er och ha en god sista snutt påskhelg!

 

 

Lillafrun