11052017-IMG_9311Det där med igenkänning.

Jag tycker att det är sån skön grej.

Känslan av att inte vara ensam, liksom.

Det kan handla om, som den här morgonen… Lillasyster.11052017-IMG_9299


Så himla, himla trött alltså.


Vaknade inte fastän det dånade alarmsignaler runt henne.11052017-IMG_9313..Och Jag är också trött idag.

Vi känner samma-lika.

Hon, för att hon kvällssuddade lite längre igårkväll då dagen varit så supersovig. Och jag, är trött hela jag. Har smått svårt att gå, lyfta bäbisar och det där med att sätta sig ner är typ värst… Självförfållad Drömmig Träningsvärk, mao. Så nä, det är ingen klagan. Bara ett konstaterande, med ett litet yeah! i kanten. Humöret är det inget fel på i alla fall!

11052017-IMG_9315
Till slut blev det morgon. Efternattenvarma lilla bäbisen. Med ruffsig frilla och uppsprucken pyjamas av blöta blöjan.

Och igenkänning nummer två idag? Var då den stackars mamman fick lämna sin söta lilla unge ledsen, på Föris. Fy farao alltså. Trots att det är Världens Bästa Föris med Finaste Fröknarna. Mammahjärtat, är Mammahjärtat. Jag är ju sämst i hela den här världen på att gå därifrån om S haft någon morgon där han inte velat det. Jag krånglar till tusen då. Så att jag hellre får sladda mot jobbet i räser-räserfart eller stå där i tjocka täckjackan och svettas, eller ja… En gång kom jag visst till och med hem med två ungar igen…. det var längesedan, i höstas nån gång, men jag minns hur M flin-tittade på mig den dagen. Sådär med, du-är-knasig-men-jag-älskar-dig-ändå-blick. 

I alla fall.

Så kändes det så himla fint, att få säga till henne att Jag förstår hur det känns… Och mamman sken tacksamhet av bara dom få, få orden.

Tänk, vad lite, kan göra mycket?

Lite medkänsla. En sketen torsdag när snön är så jädra tjurig och fortsätter falla. Att bara le mot någon du inte känner, säga hej till den du möter, skicka ett hjärte-sms till den du håller kär. Eller utbyt några fjuttiga ord, med den där mamman som ser ut att behöva. Precis. Precis. Det.

Igenkänningsfaktor gånger två idag, alltså. Och liten uppmaning.

..Skadar aldrig. Tänker jag.

Ta hand om er. <3

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4