31052017-IMG_0632Hujedamig,

-som det blåser idag!

Jag tycker inte om blåst. Den gör det bara fult och oskönt ute. Och jag blir alltid lite sur på kuppen. Varm, ljummen sommarvind är himmelskt. Men inte svinkall snorblåst. Stackars blommorna har försökt söka skydd så gott dom kunnat.31052017-IMG_0625

Nog gnällt om det där vädret.

Man får vara glad att det är något väder, ju! , säger den obotliga optimisten i mig.

31052017-IMG_0623Jag får många frågor om våra ytterdörr. Att fråga på instagram är inte alls lika säkert som att fråga något här inne. Bara ett tips ifall ni vill vara säkra på att få svar. Här försvinner inte kommentarerna i flödet på samma sätt och jag kan garantera er ett svar!

31052017-IMG_0630Dörren vi kallar Drömdörren. Av flera skäl. Så vacker.

Denna handgjorda skapelse, liksom resten av alla dörrar, överljus, sidoljus och fönster, är efter-våra-önskemål-och-ritningar-beställd från Allmoge SnickerierPå ytterdörren valde vi kulören 15 % Grön umbra. Linoljefärg, som vanligt här hemma mao. Färgen är grå men kan i vissa ljus uppfattas som svagt, svagt, mjukt grön. Vi älskar den och är jättenöjd med hela alltet.

31052017-IMG_0628

Nu pågår soft eftermiddagshäng här hemma medan vinden viner där ute. Jag bäddade ner min lilla Juniflicka i snabbvagnen efter lunch. Så gav vi oss ut på tur. Hon för att sova och jag för att springa och rensa tankarna. En löptur med hämtning av Storebror på hemvägen. Bästa spring-målet.

J sover fortfarande och S myser en stund i sköna fotöljen.

Turen gjorde susen för den här sista majdagen, som både varit sur och ledsen för den här morsan. Och nä, det är såklart inte bara vädret som gör mig putt idag. Livet har sina upp- och nedförsbackar. Ju.

31052017-IMG_0626

Ta hand om er!

Nu sprids koskit ut på våran lägda. Så himla somrigt!! (och ett välkommet litet lyckorus gick genom min kropp!)

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4