02062017-IMG_0708-2

02062017-IMG_0697

02062017-IMG_0693

02062017-IMG_0686

Nu har vi en Sommarsal här hemma.

Rum efter rum blir sommarfärdigt.

Å, så härligt alltså.

02062017-IMG_0690Måste bara tipsa om dessa rosa tokbilliga, fasligt flådiga, kuddarna också. Jag fanns dom på….rusta! Nej, ingen smygreklam, bara en schyst fredagstips till er. Som kostade typ nada och som blev så himla fina där i Salen och garanterat hemma hos er också.

02062017-IMG_0691

Jag tycker det blir fint här, sa Minimannen. Gullvännen.

Längst ner på långa listan av putsande och dammande, vädrande, tvättande, strykande och sånt. Så stod den viktigaste punkten som absoluut inte fick glömmas bort. Ta in hägg och njut!. Så det gjordes såklart. Älskar häggdoft.

02062017-IMG_069502062017-IMG_0688

Fredag, ju.

Och efter tre småbekymrade dagar för den här mamman, så vaknade jag i morse med en riktig Hakuna Matata-känsla. Inga bekymmer! Och när Storebror ville lyssna på favoriten det ska va gött å leva! om och om igen. Ptjaa.. då var mantrat klart om man säger så. Allt löser sig.

Förutom att passa på att göra det hemtrevligt här inne och spisa bra musik, så började vi dagen med att gå ut en sväng. Vattna våra sådder, hoppas studsmatta, sova ner en Lillasyster och ta in den där tvätten. Vänliga bonden ringde och varnade för koskit.. han hade sett att jag hade tvätt ute. Så himla trevligt gjort tycker jag! Och det uppskattades såklart. Nog för att det är somrigt med koskitlukt.. så klarar jag mig utan det i kläderna!

Nu pausar vi den där storstädningen. Lämnar sommar-halvfärdiga hemmet och ger oss ut i blåsten. På Rabarberjakt! Vi blev så fasligt sugna på att baka oss årets första rabarberpaj. Kanske det perfekta fredagsmyset. Längt på att pappan ska ta helg och komma hem. Så vi kan fredagsfysa tillsammans och sedan förhoppningsvis njuta av en god paj efter middagen. Det låter i alla fall som en himla god plan! Får hoppas på verklighet av det hela också.

Ha en skön fredag alla ni!

 

Lillafrun