04062017-IMG_0819 04062017-IMG_0820Idag öser regnet ner över Drömgården.

Faktiskt lite smygmysigt och skönt. 

Barnen och jag startade måndagen med skön sovmorgon. Gudomligt. Sen har tvätt- och diskmaskin jobbat på och inne på lon har älskade PappaMorfar målat dom sista målartimmarna som fanns att beta av idag. Så värdefullt. Medan tråkvädret pågick och det inte direkt var något uteväder att tala om, så packades ungar in i bilen tillsammans med insamlingen som fulllkomligt svämmat över sista tiden. Vi tog turen ner på byn och sorterade på sopstationen. Astråkigt, men döskönt när det var gjort.

04062017-IMG_0811
Nu är det skynda-skynda-känsla här och vi är hela familjen på väg norrut mot stan. För tusen ärenden och sedan tvärvända hemåt för att kanske, kanske hinna se en vacker-som-en-dag-vacker Systerdotter gå på bal.

04062017-IMG_0816

Äppelkvistarna i sovrummet har slagit ut och jag bara älskar äppelblom. Doftar på knopparna där ute så mycket jag bara kan. Om några dagar kommer vårt stora, stora äppelträd vara som en enda vi blomboll. Längtar!

Ville mest bara kika in och säga hej! och önska er en fin start på veckan! Lite fredagsfeeling idag faktiskt, då pappan jobbat halvdag och det imorn är röd dag.

Ha det så gott alla ni!

 

 

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4