IMG_5800
Från en fredag till en söndag. Det allra finaste Sommarlovsavslutet vi kunde tänka oss, jag och barnen.

Med älskade runtomkring. Havet alldeles bredvid. En stuga att värma sig i. En höstluft så klar att andas de djupaste av andetag i. Och lov att pusta ut, som en småbarnsmamma som just nu är lite fransig i kanten. Känslan av att ha sin Mamma och Pappa som stöttar och hjälper sin dotter och kramar och leker med sina barnbarn. Gudomligt.

 

IMG_5858

Det är många guldglimtar från denna helg.

Som den där stunden när jag och pappa gick upp i skogen och plockade blåbär tillsammans.

IMG_5813

Juniflickan åt sedan så hela hon såg ut som ett litet blåbär.

IMG_5846

Att ha lördagmorgon med barndomsminneskänsla.. att få vakna i den där gulliga stugan, äta mammas goda risgrynsgröt och sörpla kaffe ute på trappan, i nattlinne och tjocktröja.IMG_5877IMG_5874

En stund framför sköna varma brasan.

Tiden att bara vara- vara…

IMG_5999IMG_5803IMG_5995Precis så.

Eller den där stunden när jag och barnen hälsade på i Moster och Morbrors stuga och barnen spred glädje på det sätt bara barn kan göra.

IMG_5971Efter motionstur längsmed havet och upp till vacker topp och vy, få krypa ner och vila middag tillsammans med varma småttingar. IMG_5837 IMG_5982 Gå på små stigar, bland barr och kottar. Känna dofterna lite extra noga. Höra barnens kvitter och sitt eget skratt. IMG_5860IMG_5984 Liten har hängt med Morfar non-stop. Så himla mysigt han tyckt att det varit. Massa spännande saker som gjorts. På bilden ovan gjordes elden för duschvattnet upp. IMG_6002

…så att flickorna sedan kunde gå och ta en skön dusch.
IMG_6013En liten cool Juniflicka. Och en mamma så tacksam så. För just precis den där stunden, tillsammans med henne. Och bara rätt och slätt, för dagar med barnens Mormor och Morfar, som två stöttepelare och med så mycket kärlek att jag blir gråtlycklig av bara tanken.IMG_6038Det var en sån vacker Stugsista. När marschallerna lyste längs med hela fjärden.IMG_6043

Jag tar med mig dessa dagar. Sparar dom långt, långt inne i Hjärteasken.

IMG_5871

Några dagar ute vid Smultronstället jag älskar så. Som en lisa för själen.

tack mamma och pappa! <3 love you. )

Hoppas att ni haft det gott ni med, alla ni som kikar in här!

Lillafrun