IMG_6898
God morgon fredag! 

Det är fullt kaos på dom allra flesta ställena här i hemmet. Alltså tänk allt från kattmatsspill över halva hallgolvet efter att katten fått mat av två darlingar, till alldeles för mycket nytvättad tvätt som inte vet vart den ska ta vägen, frukostdisken och bara allmänt sånt där stök som blir när man storstädar.. röran när man är mitt i är ju liksom inte att leka med så att säga. Men!

Det är ju fredag! Och jag väljer att njuta av dom vrår som faktiskt är i ordning. Och låter er göra detsamma.IMG_6893En proppmätt Sallekatt i finsoffan.

Salen är helt och håller redo för höst. HÄR finns ett gammalt inlägg som efterfrågades från en av er, där jag berättar, punkt för punkt, hur jag storstädar. Tipsigt inlägg!IMG_6882IMG_6903IMG_6901

Plättarna i luften fick hamna här inne i Salen. Gjorde sig så fin med den där sammetskudden som jag är helt kär i. Riktigt mossgrön, mjuk och så tjusig. Grönt är skönt, liksom. Och så blandade jag visst med lite blått. Lite gammalt och lite nytt. Så fick det bli. Längtar efter att slänga mig där ikväll när barnen sover, krypa in i mannens famn och njuta helgkänsla.

IMG_6895IMG_6908IMG_6911

Bäst att ta tag i dagen nu!

Småttingarna leker nu inne i Lekrummet. Hörde precis hur prick aaaallt lego hälldes ut på golvet. Perfekt. Då kan mamman feja och greja runtomkring.

 

Ha en god fredag, så hörs vi kanske lite senare!

Och ni! Förutom att skriva och strössla med bilder på sånt jag tycker om, så är det absolut roligaste att få respons från, och kontakt med er. Jag vill inte att någon ska känna sig det minsta tvungen till att skriva här, är så glad och nöjd bara ni kikar in här och har en god stund. Men oj, så roligt det var igår med svar här och där om vad jag undrade. Tack alla ni. <3

 

 

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4