IMG_7676

God morgon, fredag!

Helt ljuvligt att få möta fredag med solstrålar in genom fönstren.

Glädjer mig åt fredagskänsla. Ungar som verkar ha ätit bus-sylta under natten. Och att kunna see igen! Ni som följer mig på instagram, instastories, har ju sett vilka brillor jag till sist bestämde mig för och hämtade ut igår.

IMG_7667Har ni sett vilken fantastiskt söt liten urna/kruka jag fick av mor och far när jag fyllde år?

Mamma vet att jag, och hon är ju precis likadan själv, ju älskar loppisprylar. Så ett utav paketen när jag fyllde år, var även i år, något loppat. Så himla, himla roligt, tankfyllt och fint. Den där lilla blå-vita urnan är Gävleporslin. Fint ska det va, liksom.

IMG_7665
En Höstfin hall.

Ja… jag var i Gårdshuset på vår egen loppis häromdagen. Och fann en likadan stol som vi haft där i vitt, fast nu i brunt. Och det kändes liksom så höstigt och mysigt. Så nu fick den bruna flytta in och vara lite höstigt tjusig. Det var finaste Julia som inspirerade mig till lite mörkare möbel bland det ljusa nu.

(Ni som inte redan hittat henne, så finns hon på Juliak.nu. Hjärtevarmaste 4-barnsmamman och min söta bloggvän).
IMG_7679

Ha en fin fredag!


Lillafrun