Å, ja.

Både igår och idag. Fladderhjärta. På oskönt vis. Tankar och känslor härs och tvärs. Som det kan vara ibland, när det är något som skaver. Som sagt. Ibland önskar jag bara kunna trycka på stopp och liksom sluta vara så himla känslosam för en stund. Men samtidigt, så vore det ju inte jag.

Igår packade jag ner ungarna i vagnen och gick en lång promenad. Dom sov och snusade i kapp och under den stunden hamnade vissa saker på plats. Därefter längtade jag mest efter att krypa ner i renbäddade sängen, sova och vakna till en bättre dag. IMG_8576Idag vaknar vi till en så vacker novemberdag. IMG_8572Synen av två småhjärtan som pysslar och krånglar skalet av varsin mandarin, gör mig så varm i hjärtat. IMG_8582

Storebror kikade i gamla almanackor och log nöjt.

Vi har mysiga eftermiddagsplaner idag, som jag tror kommer göra den här dagen så mysig. För ja, det skaver och fladdrar i hjärtat idag med. Livet.

Ta hand om er. <3

Lillafrun