IMG_8637Var är snön, undrar vi?

Men Jaaa, heeelg!

Prick hur skönt som helst. Alla hemma. Bästa som finns.

Jag tänker mig en lugn och skön lördag. Så himmelens glad att det enbart verkar som om S var hur trött som helst igåreftermiddag (somnade precis efter middagen…17.15..) och bara behövde sova ruset av sig….jag befarade nämligen att vi hade någon sjuka på intågande. Pustar inte ut riktigt än, men idag är det i alla fall en mycket piggelin pojke här hemma.

Jag hoppas på en tur till skogen idag, för att bunkra med ris, kottar, mossa och kanske lite lummer. Minimannens säng skulle behöva sig ännu ett varv färg också. Pojkarna har planer som involverar brandbilsåkande, och såna planer är alltid bra planer tycker Storebror. Känner jag Lillasyster rätt, vill hon uuut. Bästa som finns. Någon slags gympa också..kanske lite core och hitte-på-yoga. Helstekt kyckling till middag. Och massa mys med dom där tre människorna jag är så himmelens lycklig över. Helgönskningar denna lördag.

Vi får se vad det blir. Att bara starta dagen, med gulliga rådjur och älgar utanför fönsterna, frostigt landskap och med hela familjen vid frukostbordet, gjorde min lördag. <3

Önskar er en skön helg!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4