IMG_8810Att vakna till Älskad Lördag.

IMG_8812

Gå sån där liten, väldigt långsam runda. Över gården. Och bara känna sig prick hur tacksam som helst.

Jag kan inte njuta nog av att ha alla hemma tillsammans.

IMG_8822

Det donas med allt möjligt här hemma på älskade Drömgården.

IMG_8827Pojkarna matade fåglarna.

IMG_8819Flickorna gick vacker långpromenad där den ene andades djupa, friska, 7-minuskalla andetag. Och den andre snusade gott i varma Voksipåsen. IMG_8820Så vackert ute. Med en sol så mjuk och försiktig.

IMG_8829 Jag har pysslat på med lite mossa och kottar och lingonris och börjat göra det Vinterfint även där ute.

IMG_8830Så fridfullt pyssel.

IMG_8831

Och-

-Nu är det Lördagsfrid, hörreni! , sa mannen för en stund sedan. Precis som hos Alfons, pappa! svarar treåringen i nästa sekund. Ni vet, när en rad vardagssysslor, som att städa ur kylskåp, handla, tömma insamlingen också är gjorda. Hemmet ordnas till, ljusen tänds och alla drar en skön, avslappnande suck. Lördagsfriden.

Efter tacomiddagen ska vi knata lilla vägen bort, med vaniljglass och våffelstrutar. Knacka på dörren hos två utav Minimannens favoriter och bjuda på lördagsgott. Hoppas att Farmor och Farfar är hemma bara!

Fin helg till er alla!

 

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4