IMG_8838 IMG_8866 IMG_8868 IMG_8873 IMG_8880 IMG_8887 IMG_8883 IMG_8882Ååå, så drömmigt alltså!

I morse var det ett enda gäng lyckliga barn här hemma. Plötsligt var alla jämngamla, på barns vis bekymmersfria och alldeles kvittriga. Titta, vad mycket snöö det har kommit! lät det. Fantastiskt härligt. Så ljust och nymodigt och alldeles underbart. Massor av utetid idag, såklart. Någon har upplevt snö på riktigt för första gången. Det har åkts snowracer och räserdyna. Hela-familjen-skottningen var en fröjd och dagens härliga motion. Nu skymmer det, hitte-på-ljusen brinner ute på verandan, allas kinder är sådär rödrosiga och kropparna skönt möra, sådär som dom blir när man varit ute i timmar och härjat i snön. Och tvärspontant blev vi bjudna på Söndagmiddag hos Svärisarna. Såå lyxigt!

Vinterlandslycka!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4