18122017-IMG_9675 18122017-IMG_9679 18122017-IMG_9681Se där, ja!

En morsa som kände sig lite ovanligt måndagstjusig. Rosig om kinderna och iklädd finaste hemstickade vantarna från hemma-hemma-grannen M och så den där kappan jag precis alltid känner mig så stilig i. Nytränad och full av energi…. …sen drog några av oss till stan och ja, resten förstår ni. Det knappt finns någonting som gör mig så tom på energi, som det. Idag var det såklart ej heller en runda för några få ärenden, i sakta mak, bland lagom många andra…. typ tvärtom på allt. Men nu är vi hemma igen och såå nöjda. Alla juleklappar är färdigköpta efter idag och nu väntar det roligaste; att slå in i fina papper och ge bort till älskade.

Juniflickan var klok och sov sig igenom alla timmar på stan medan päronen flängde runt. Högsta vinsten drog ändå Storebror idag; drömdag med Mormor och Morfar… åka spark, äta Mormor-lagad mat, mysa framför film med Morfar, få gå bland alla julekakor och välja precis vilka sorter han önskade och så vidare. Våran familj är den finaste gåvan.

Nu väntar måndagkväll. Tillsammans med Storan ska jag strax kvista iväg på ”Sången”, som min Farmor alltid sa när hon skulle på körövning.

Nu är Julveckan igång!

Ta hand om er!

 

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4