22012018-IMG_0857

God morgon här från gården!

Det är tisdag och sån där typ av vardagsdag där Storebror pyser iväg till Förskolan och småvännerna för ett slag och jag och Juniflickan grejar och myser här hemma. 22012018-IMG_0854Våra barn är två små klätterapor.

Å. Vilken dag som helst borde det där drömmiga lamp-paketet vara framme hos oss. Nu hänger fortfarande stjärnorna kvar i köksfönsterna. Och jag börjar faktiskt vara riktigt less på dom och mer än pepp på dom där lantliga lamporna jag suktat efter länge.

22012018-IMG_0856

Den här bilden säger mig både, ”å vilka vackra köksfönster vi nu har”… och också ”ja just det, ja… ett sista lager linoljefärg behövs i varje smyg…”. -Huslivet!

Nix. Kikar bara in nu en snabbis nu och skickar ett God morgon, tisdag! och så. Kanske hinner jag kika in igen senare, med andra delen av svaren till frågestunden. Nu ska här sörplas ännu lite mer kaffe, vikas en massa tvätt och mysas med liten Juniflicka som just nu sitter och ”jobbar” för fullt med alla hennes och Storebrors verktyg. Hoppas på att solen letar sig fram och gör dagens barnvagnspromenad sådär lite extra härlig.

Ha en god dag alla ni!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4