(inlägget innehåller adlinks)

Hej i nästan-sista februaridagen!

Härligt fartig dag idag här hemma. I snålblåsten susade vi iväg på byn i morse. Storebror trippade in på Förskolan och vi tjejer drog vidare för handling. Hemåt sedan. Vi höll fullkomligt på att frysa näsorna av oss innan vi kom innanför dörren igen. ”Bara” 13 grader kallt, men den där blåsten gjorde Antarktiskänslan på topp. In i värmen. Packa upp varor, leka med lego, sno ihop enklaste (och godaste) limporna (recept HÄR i vanlig ordning), äta mellis, hiva in ännu en tvätt och ta hand om dom redan torra tvätthögarna. Och så vidare!

Lilla Skrållan, Pyret, BusJuni hoppade ur stickade brallan och istället i ett par alldeles sprojlans nya leggings.

Tycker dessa leggins är så himla bra. Mjuka, sköna och med sånt där fiffigt spänna-in-efter-storlek-på-lilla-kroppen-resår på insidan. Sådär så att man kan köpa en lite större storlek och dom sedan finns i klädlådan länge, med en ständigt växande småttings liv mått mätt, alltså. 3 för 2 på dom också. Finns HÄR.

Dom blå fick det bli idag tydligen. Och absolut en rosa tröja till. Helst skulle hon ha Mammans som hon hittade i tvättkorgen först. Men som tur var gick det till sist bra med en i lite mer passande storlek. Puh.

Och ni förstår ju själva. Att mamman här tycker det är lite drömmigt i tanken att det ska bli vår och vi ska trädgårdspåta tillsammans. Jag i min hängselbralla och Juniflickan i sin. Hennes hittar ni HÄR. Förresten är det 50 kronor rabatt på alla jeans på polarn nu. HÄR kommer du direkt till erbjudandet!

Och klänningen då? Kolavippar så fin. Trädgårdstema. Samtliga leggings passar till klänningen. Mycket bra. Klänningen hittar ni HÄR.

Nu sover lilla Skrållan skönt ute i vagnen. Mamman har tränat och duschat och känner sig sådär ohyggligt nöjd och njuter stunden just nu, massor. Tänkte försöka hinna lite inför-fyraårs-dagen-fix nu innan vi kvistar iväg och hämtar hem älskad Storebror.. inte klar på presentfronten ännu! … jag önskar att han ska börja tjata om en ponny snart….

 

Hoppas ni har en god tisdag så hörs vi snart igen!

 

Lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4