Härliga kalasbilder, va!

Från ett solbadande hemmahemma-kök. Med småkopparna från mormor att sörpla kaffe ur, den där Prinsesstårtan från bageriet. Mammas bullar och kärleksmums. Och Syrrans jättegoda chokladtårta. Så fint att kunna ses hemma hos Gullepäronen, tillsammans med nästan hela gänget systrar. Den fjärde är ju Thailand, som ni vet.

Och idag är det ju Fredag, ju!

Sitter just nu i vårt alldeles egna solbadande kök. Kikar in till er och vill önska er en fin fredag och god start på helgen! Här i norr har vi fortfarande under tjugo minus varje morgon när vi vaknar. Mängder snö och massa kallgrader. Ja, vilken vinter. Men det är andäktigt vackert nu.. så, bara sluta-tidigt-om-fredagarna-pappan kommit hem, ska vi ge oss ut i vackervädret allihopa och njuta… för nu har solen hunnit göra sitt och det är mildare. Att bara andas långsamt och stå och blunda med ansiktet mot solen känns hur lockande som helst just nu, tycker jag.

Allt gott till er! Vi hörs snart igen.

 

Lillafrun