Titta så fina blommor från mor och far! Med liten Skrålla i bakgrunden, som precis lagt sig på sofflocket. Och låtsassnarkar. Gullefjun, alltså. Men jag håller med henne..Sköna tröttheten som poppar efter en ute-prick-hela-dagen-söndag.

 

Å.

Idag avslutar vi denna födelsedagiga och kalasiga sportlovsvecka med ännu en vårvinterdag i hjärteasken. Vi vaknade i morse till blå himmel, efter-kalas-städat hem och jag njöt så när jag hoppade i mina varma moonboots för att traska ut till frysboxen och hämta in bröd till frukosten. Fågelkvitter och strålande sol! En näve Grötbullar och Tekakor, smoothie, kokta ägg och hel familj. Typiskt god frukost.

I övrigt har vi haft en så skön söndag. Jag har mest gjort så lite som möjligt. Klappat mage, riktat näsan mot solen och gått promenad tillsammans med Svärmor och Lilla i vagn. Pojkarna och Farfar har gårdsjobbat lite tillsammans, så gulliga. Såklart har vi fikat på farligt goda kalasrester alla tillsammans också. I snögropen.

Vi har traskat mellan gårdarna idag. Lillvägen till Svärisarna tog vi i eftermiddags för söndagmiddag. Himmelen, så ljuvligt.

Härligt avslut på denna vecka alltså. Känner mig mer än redo för en alldeles vanlig Vardagvecka nu, med allt vad det innebär.

 

Ha en god söndagkväll alla ni!

 

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4