(inlägget innehåller reklamlänkar)Så verkligt det blir.

Eller så verkligt det bara kan bli.

När man börjar bäbispyssla på riktigt, menar jag. Hittills har jag betat av sånt där rensande och städande, röjande och mycket sånt där ganska-så-tråk-fixande.. för att det är så himla skönt att ha gjort och på något vis ännu skönare när man är i boa-fas.

Men nu har här börjat ordnas med sånt där vansinnigt roligt och nipprigt, som ni ser ovan.

Dom första små plaggen till Minsting är inhandlade. Det blir nog inte så mycket mer innan bebben är född, mer än det här lilla setet att åka hem i från BB. Det finns en hel del kläder från syskonen, om man säger så. Fast det är roligt att ha något till en början som är just Minstings.

Gulligt, visst?

Bodyn finns HÄR. Byxan HÄR. Och strumporna HÄR.

Så fiffigt med 3-för-2 på byxor,strumpor och leggings. Tips tips!

Hittade några bedårande småkläder nu som jag inte såg i butik igår… alltså titta HÄR. Jag kolavippar lite.

Syskonen står och filosoferar.

Bebbenappen och lilla nallen gosprovas och båda verkar överens om att det blir bra, det här.

Storebror pussar magen varje morgon och säger god morgon Lillebror….”eller Lillasyster”. Dom tillagda orden som han nu verkar ha bearbetat sig till. Vi vet ju inte om det blir en MinstLiten eller MinstLillan, liksom.

”Mamma? , jag kan böja mig ner heela sommaren åt dig”, säger han också, Minimannen. Han ser och hör att mamman stånkar och pustar just vid det skedet. Mamma är ju grrravid! , säger han viktigt och stolt. Jag känner mig övertygad om att Minsting föds till stor kärlek från två småstora syskon.

Jag är känslosammast och kärleksskörast på jorden, känns det som. Och gråtylyckligt tacksam. Över att få vara med om det här. Mammalivet. <3

Nu väntar lunchfix här hemma för lilla gänget!

Kikar kanske in lite senare men ett så enkelt och gott middagstips som vi åt häromdagen!

Ha en fin tisdag alla ni!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4