Syskonmatchande. För tre (!) små småttingar!

 

Man vet ju inte, liksom. Förrän efteråt. När liten bäbis tänkt komma, menar jag.

Så mitt sätt att ladda batterierna och njuta som allra mest såhär i slutet, är att förbereda mig. Med att bäbispyssla. Massor. Boa. Fasligt städig och fejjig också. Men den extraivern hör ju samtidigt den här tiden på året till.. så ja, dubbelt upp alltså!

Inför-bäbis-listan checkas, mer och mer. Det kan vara en hel drös med preggoveckor kvar innan Minsting väljer att lämna preggolyan. Men jag tycker det är skönt att vara förberedd och i tid, med sånt jag kan. Kontrollmänniskan i mig, ni vet.

BB-väskan är nu komplett.

För det som fattades var en ny egen filt till Minsting. Bebbefilten. Häromdagen införskaffades den.

Alldeles ljuvlig. Hela lilla kitet med finshorts till Storebror, blus och shorts till Lillasyster och filt till Minsting matchar förfärligt fint ju. Hittade allt inne på kappahl.

Tänk att snart få linda in en alldeles färsk liten människa i den där mjuka, mjuka filten.

Jag är otroligt pirrig. Det är mer än spännande att gå i väntans tider. Så evigt tacksam som får vara med om det här igen.

….ni må tro att även mannen är på spänn.. än mer denna gång, eftersom vi hann vara på BB i endast 20 (!) minuter med lilla J…

En liten nervös handskriven lapp ligger på vingliga skåpet i köket.. där står sånt som (om läge finns) ska packas ner i BB-väskan när det väl är på gång. Typ kamera…

Men som sagt. Minsting får gärna bakas ett tag till. Men såå efterlängtad, det är det lilla knytet redan nu!

 

 

Nu har vi onsdagkväll här hemma. Pojkarna är ute och klipper gräset för första gången (vilket vårsommartecken!), Juniflickan softar framför Bolibomba med sin solhatt på sned och jag känner mig varm i hjärtat efter dagen. Hade Storan här på spontanlunch förstår ni, och onsdagen fick med ens en härlig guldkant. Ett gympapass väntar nu.. innan småttingar ska nattas… är så nykär i vårat sovrum med vackra dörröppningen. Den bara måste jag ju visa er, snarast! .. ni som följer på instagram (@lillafrunsdagbok) har kanske redan sett tjuvtjik?

Hoppas ni haft en god onsdag!

 

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4