(inlägget innehåller reklamlänkar)

Vi vaknar till fredag.

Sol och blå himmel. Inbäddade i sköna sommartäckena jag bytte till igår.

Jag har dille på att bädda rent, som ni vet. Nu fick det bli dessa sänglinnena, som är sommarviskning om något.

Brukar bädda med dessa under sommartiden, så mysigt att vara lite farmor och ha efter säsong, tycker jag. Dessa sänglinnen är som att vakna i en florabok. Inköpta på ikea för flera år sedan. Kanske finns dom kvar, det vet jag inte. Tillsammans med gamla, gamla örngott från min Farmors mor, blir det liksom inte bättre.

Har spanat runt på fler sängkläder, att sommarbädda med;

Sängkappan, väldigt lik våran. Hittar ni HÄR.

Det blåvitrandiga, sommarfräscha setet med knäppning så fin, hittas HÄR. 

Det bedårande örngottet är till pangpris, 79 kronor, och så himla fint. Att ha till precis alla sängklädesset. Vi har alltid en massa kuddar i sängen.. Örngottet hittar ni HÄR.

Till sist. Det vita, romantiska med volang… skulle jag inte säga nej till en sekund. Finns HÄR. 

Nu ska vi fortsätta fredagen här, jag och småttingarna.

Vet inte om jag vågar pusta ut, förmodligen inte, men gör det i alla fall… ingen mer feber här hemma sedan den där tvärtoppen på Storebror natten mot igår. Hoppas, hoppas det kan få hålla sig så. Nu ska hemmet få bli fredagsfint, sedan satsar vi nog på kusinlek och glassfirande nere på byn när pappan också fått helg.

Önskar er en fin fredag!

 

Lillafrun