Den där vid-vattnet-rundan är så himla vacker.

Så härligt när snön töat bort och man kommer runt där igen. Nu såhär på försommaren är det dessutom en blomsterflickas lyckorunda, det där. Särskilt ljuvligt att gå (eller springa, ååh!) på morgonen, eller som nu på kvällen. Fåglarna sjunger och liljekonvaljskogen gör en nipprig. Mannen drog ungarna som som sov gott i vagnen, så jag kunde plocka en stor bukett. Så knatade vi uppför branta backen och längs grusvägen hem sedan. 

Jag kvällsgympade bredvid sovande barnen, medan mannen har brädfodringspåtat inne på lon. Är så glad som även denna preggotet kunnat träna på. Heja Minsting och heja preggokroppen.

 

Försommarkvällar… ljuset, lugnet, dofterna… å, jag vill aldrig gå och lägga mig.

 

Hoppas att ni har det gott, ni med!

 

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4