(inlägget innehåller reklamlänkar) Det är alldeles, alldeles snart mitt i natten. Det är sådär förtrollande juniljust. Och så sagolikt vackert.

Det är fortfarande några saker kvar på ”lilla listan” innan natten. Men det gör ingenting. Jag tittar på sovande barnen. Kvistar ut en liten tur och plockar in ett par rosa rosor och daggkåpa. Till den där lilla flickan som fyller två år om några timmar. Jag njuter.

Så målar jag naglarna hallonröda… eller vattenmelonröda, rättare sagt. Tänker att det blir alldeles perfekt, då snart-2-åringen är tokig i Melom (melon). Spetsblus till. Och kanske en lagomvarm tröja på toppen.

Kläderna fann jag på Lindex häromdagen. Känner på mig att det blir favvisar i garderoben.

Spetsiga blusen finns HÄR och tröjan, på superrea, HÄR. Nagellacket hittar ni HÄR. 

Nu ska mamman här dona lite, lite till innan jag kryper ner bland sovvarma kroppar…. där en av dom är lilla ettåringen som minsann snart är två år, älskar melom och kallar sig för Lillan.

 

Natti!

 

 

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4