(inlägget innehåller reklamlänkar)

Enligt önskan från er kommer här nagellacken ni såg på Liten häromdagen….Favoriterna från Essie kommer här i följd, uppifrån och ner…

 

Ljust persikofärgat, HÄR

Dimmigt ljustrosa, HÄR

Bubbelgumsrosa, HÄR

Vattenmelonigt, HÄR

Perfekta korallfärgen, HÄR

Piggt rött, HÄR

Tjusigt mörkrött, HÄR

 

Och som ni ser, om ni klickat er in på någon länk; 3 för 2 på dessa lack nu. Perfa, ju! 

Torsdag!

Håhå, I morse vaknade jag mer död än levande. Juni hade nog jobbat på ett tag alltså, för att få liv i mig. ”Maaaamma, MAAAMAAA!!! GAAACKA!! nuuu!”. Hon ville ha macka. Nu. Och inte sen. Det var tydligt vill jag lova. Och Minimannendarlingen han väckte mig med nypysslade kort (han hade alltså tagit höga pallen, fiskat ner pyssellådan där uppifrån skåpet och ordnat för sig själv… det är så han jobbar den där storlilla pojken). Själv vaknade jag med rosa limglitter i håret, visste knappt var jag var men blev lugnet själv när jag insåg att alla verkade hela och bäbisen låg bredvid mig och snusade. En trött morgon, mao. Men nu är dagen igång sedan länge. Vår lille prinskorv fyller tre veckor idag. Åh. Älskade Lillprins.

Näpp. Nu ska den här frun fortsätta fundera på hur kommande födelsedagsmannen ska firas, egentligen. Hans grej är ju allt annat än tårta och kakor.. på tal om tårta, tänkte sända er receptet på Junis 2årstårta senare. Den var såå god! … tror faktiskt till och med den skäggige tyckte det..

 

Må så gott idag så hörs vi senare!

 

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4