Å.

Det var bara en så otroligt mysig fredagmorgon idag.

Mulet, men varmt och skönt. Efter frukosten packade jag in alla tre barnen i rymdskeppet. Vi susade iväg dom stackars små kilometrarna (snart, snart har vi gångväg längs storvägen.. då vågar vi gå till varandra mer än nu) för att landa i Mäjadalen. Sommarlovsmorgon. Bland småttingar och deras kusiner. Jag tog den flätade korgen om min arm. Njöt känslan av att få gå i lugnan ro, genom den där vackra trädgården. Knipsa rosor bäst jag ville. Lägga i korgen för helgbuketter till hemmet. Drömma mig bort, mot alldeles egen sån där vackerträdgård.

Höra barnen leka i kring. Sörpla goda morgonkaffet Storan bjöd på. Och bara njuta så himmelens av att ha henne nära mig. Storan och hennes storfamilj. Jag mådde bara så gott mitt ibland allt det där, att stunden direkt blev ett Sommarlovsminne jag stoppade i guldig hjärteask.

Livets små guldstunder, ni vet.

För jag kan berätta, att resten av dagen varit rätt så sjåig och låtit mer som gamla gnissliga gångjärn än något annat. Men äsch. Nu sover småttingarna, M och jag nattafikar och det enda jag minns är det härliga från dagen. Med morgonen i topp.

Natti!

 

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4