En ljuvligt doftande liten bukett, i loppad vas på handfatet. Sommarlyx för mig!

Idag är det måndag. Ny dag. Ny energi.

Det är en mycket lyxbetonad dag också.

M har hjälp där ute på ställningen av snällaste Svärfar. Och jag och barnen är strax på väg att packa in oss i Rymdskeppet för att kuta runt på Mammammormor och Pappamorfars gård idag och garanterat ha det mys. Så skönt att slippa passa springande småttingarna från ställningen… vissa moment som görs är ej kombinerbara med barn… som när det flyger långa brädor från tio meters höjd och så vidare.
Så. Idag väntar sommarlovsmys med barnen och samtidigt effektivisering av Brädfodringsjobbet!

Önskar er en fin måndag!

Och ni… jag kan inte tacka er nog för att ni alltid strösslar mig med så himmelens fina ord. Ibland vet jag nästan inte vart jag ska ta vägen när jag läser. Blir varm i hjärtat och känner mig som lyckans knös med så fina läsare och följare. Tack för er. <3

Lillafrun