Nä,

..det var ju inte min älskade, fortfarande så vackert blommande, rabatt jag skulle visa er.. det är ju vad som skymtar där borta… det där Farfarsnickrade, så drömmiga. Som en liten kopia av vårt egna, som vi kallar det; Vackerhemma..

Lilla Vackerhemma!

… alltså, har ni sett.. jag är fortfarande mållös.

Lekstugan. Från Farfar och Farmor, till alla småttingarna. Den är så fin att jag vill gråta ett skvätt. Hur mycket kärlek är det inte, liksom…Åh. Svärfar som sa att han bara skulle snickra ihop en lekstuga och fick det att låta ej så märkvärdigt. Så typiskt honom att komma med denna sedan. Som ett smycke för hela gården. Och barnen älskar den förstås.

Vi har susat runt på loppisar och handlat lite smått och gott att fylla lilla huset med.

Som en väska att packa en massa viktigt i (Juni äälskar att packa. I. Och ur. En aktivitet man kan pyssla med länge om ni frågar henne). Korgar också… S tycker om att ha sorterat. Var sak på sin plats. Då är korgar bra. Och så en broderad duk för en tjuga.

Perfekt ju!

Till lilla möbeln jag håller på att måla och som också ska bo där inne.

Höstfint har dom ordnat sig också.

Sopen och lilla skyffeln hittade jag på gårdsbutiken i Nordingrå, finns så himla mycket fint där.

Lyckans småttingar, va!

 

Hoppas ni haft en fin lördag!

Kika in på instagram, vettja..har varit flitig på att posta stories idag..ni vet, små filmsnuttarna man ser om man klickar på min runda profilbild?

 

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4