(inlägget innehåller en reklamlänk)

Där sitter hon. Min flicka.

Och är så ljuvlig att hjärtat gör ont. Finaste Farmorstickade kofta har hon på sig också, medan hon bygger pussel, efter pussel. Skrållan, som kallar sig själv undantagslöst för ”Lillan”. Pratar på in- och utandning. Säger ”tackar tackar!” med storflin när man serverar henne något. Uttrycker ”hääälit!” när det är stunder hon tycker precis så om. Och är så buslycklig att det inte är klokt.

Älskade Juni. 2 magiska år.

Jag frågade Svärmor om fantastiska koftan, så nu ska ni få all info ni kan tänkas behöva. För soom ni är många som frågat! Så roligt. Jag skickar vidare berömmet till stickeproffset!

Svärmor skriver;

Mönstret är från Drops Design, modell nr z-031-bn – bara att ladda hem och skriva ut.

Garnet heter Drops Baby Merino och är 100% ull – hör och häpna! Det skulle man ALDRIG gissa när man känner på det. Tvättas trots det i 40 gr i maskin. Kulör nr 43. Stickor nr 3″

Ni hittar mönstret HÄR

Garnet hittar ni inne på Drops hemsida också, om man letar lite.. men jag fann samma färg, HÄR också. Lite billigare till och med.

Ha en god veckostart alla ni! Glöm inte hänga med mig på instagram (@lillafrunsdagbok) där jag är flitig både i flödet och med att posta små händelser från dagen.

Lillafrun