Måndag!

Och här ovan ser ni en glimt från förra måndagen. Älskar våra TillsammansMåndagar här hemma på gården!

Där i bild höll vi på med ett rensningsprojekt storlek grande. Där precis alla var delaktiga. På sitt sätt. Mannen och jag arbetade målmedvetet med att rensa ur sånt som fylldes i släpvagnen och tippades på tippen dagen efter. Medan barnen lekte fantasilekar, rensade chokladbollslådan dom fann i frysboxen eller låtsades vara unga studenter i mammans studentmössa som hittades i en kartong bland rensandet…

Två naturvetare storlek mini!

Det var en riktig sommarmåndag det där, som ni ser!

Njöt den från morgon till kväll. Började med egen morgonrunda. Hade dag tillsammans med älskade. Och mötte upp Storan till kvällen för en promenad med henne och Bertil. Alltsammans sån livet-lyx, för mig. En sensommarmåndag i mitt hjärta.

Idag är det måndag igen!

Löven har börjat falla från träden och det höstviskas. Jag försöker beta av några att-göra-saker här inne nu, medan pappan är ute och plockar fallfrukt från marken tillsammans med dom två äldsta. Bertilbäbisen snusar i vagnen och ser ut att må så himmelens gott.

 

Önskar er alla en god veckostart så hörs vi snart igen!

 

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4