(inlägget innehåller en reklamlänk)

Jag tycker så mycket om att påta i hemmet.

Och nya skurtrasor och nypåfylld glasflaska med linoljesåpa, kan jag göra mig smått nipprig. Dessutom stod häromdagen en nyyy sån HÄR. ute på bron och fick städtokan att jubla högt.

Fina, visst?

Finns härs och tvärs i olika byggnadsvårdsbutiker. 

Där; ett loppat örngott. Det finns inget finare sorts sänglinne att bädda med, tycker jag.

Linoljesåpa är mitt bästa. Vi har den även som tvål, faktiskt. Mildaste tänkbara mot händerna, ju. Betade av höstens fönsterputsning i hallen idag också.. och använde faktiskt bara vatten och linoljesåpa och det blev hur bra som helst. Nog för att jag är kär i min Farmors recept (det HÄR), men såpan är utmärkt!

Okej. Jag må vara väldigt, väldigt lättlurad… som blir glad över städting.

Men jag liiider inte utav det (tvärtom!). Sådetså. Så medan höstblåsten tagit i allt vad den orkat, har jag och dom två minstingarna gnott hemmet rent och fint med iver.

Ett fång med rosenskära fick bli helgblommorna.

Himla tacksam blomma, alltså. Just den försådde jag inte, utan strösslade bara ut en fröpåse i ett stort tråg och där har nu blommat, och blommar fortfarande, massor av rosenskära i månader.

Torsdagskänslan är härlig nu.

Pippi Långstrump-film roar ett eftermiddagstrött gäng och strax kör vi superchill torsdagmiddag här hemma. När TrippTrappTrull hjälpte mig med att handla i eftermiddags, stöp vi över färska pizzor med salami och god ost på. Omöjliga att neka. …Säger trebarnsmorsan, som nu börjar se fram emot fredag… som sägs ska bli regnig. Men det känns faktiskt mer än ok. För då kan vi inte jobba med husväggen, förstår ni. Det vill säga; vi kommer även att få hänga med vår skäggige darling. Längt på den!

 

 

Ha en skön torsdagkväll alla ni. Imorn är det freedag!

Lillafrun