(inlägget innehåller reklamlänkar)

Ammemyset!

Har svassat runt i mjuka kläder dagen lång. Vi har mest tänt ljus och donat med ditt och datt. Ni vet, en sådär sirapsseg, blyertsgrå dag. Som är härlig, men som blir på gränsen till tråååkig. Nyttigt med såna här lugna dagar, absolut!

Och. Sköna men fina myskläder är souperviktigt, ju! Eller hur?

Jag älskar att svassa runt i leggings och lite längre stickad tröja eller kofta till.

Min tröja är några år, men HÄR, HÄR och HÄR finns andra fina varianter.

Vi har förstås fredagsmanikyrat. Juniflickan och Minimannen älskar nagellack båda två. Idag en favoritfärg från Essie. Den HÄR. 

Mina leggings kommer från Lindex och hittas HÄR. 

Tofflorna har jag fått många frågor om. Supersköna. I ull, förstås. Dom kommer från Ulle, och finns HÄR till lite härligare pris just nu.

Min mamma pussar på mig så mycket att jag nästan blir less!”-minen. ”Men bara nästan. Jag ääälskar när vi pussas. Faktiskt”. //Bertil

 

Ja. En riktig mysfredag.

En liiiten minipromenad togs. Med långsamma steg, bäbis i vagnen och Torehunden i kopplet. Andas in hösten. Så blyertsgrå idag att det inte varit klokt. Och jo, jo. Vi har finbesök här i början av helgen, förstår ni. Torehunden, mamma och pappas hund. Och barnens moster. Så nu pågår fredagsmys och jag ska kila till Salen nu där dom andra hänger. Ville bara kika in här en snabbis och önska er en skön helg!

Lillafrun