Rödblommig och lycklig, efter springtur.

Den allra första för vårvintern, med vanliga skor. Den känslan är alltid lika party. Vanliga skor och på mjuka grusvägar. Himla härligt. Springlycka!

Och den där turen är en utav min höjdpunkter från helgen. Älskar att springa! Och i tider som nu när jag känner mig rätt så slut och behöver all energitankning jag kan få, så är en springtur som den bästa medicinen. Ut med gammalt vemodigt slagg som kan komma i småfransig mammakropp, och in med ny energi. Ljuvligt!

Sparar många stunder i hjärtat. Sovmorgnarna. Njutit så, av att ha träffat storfamiljen varje dag. Fint med alla systrar samlade. Den där långa bastun hos mor och far var som balsam för själen. Stunden när jag ammade Bertil i mina föräldrars mysiga sovrum, där jag själv sovit tätt intill mina föräldrar, mååånga, många nätter i mitt liv. Den stunden, var så lugn och skön att vi struntade i att ansluta oss till stora sällskapet på direkten.. och bara var.

Till sist, den ohyggligt lyxiga middagen som Svärisarna ikväll bjöd sina barn och respektive på, på vårt vackra Höga Kusten-hotell, det blev ett så fint avslut på helgen.

Allra bäst, att få komma hem till Storasyskonen som myst med sin mormor här hemma och natta småttingar och bara omfamnas av den bästa känslan jag vet; Hemma, på min plats på jorden. 

 

Hoppas att ni har haft en helg fylld av sånt ni mår bra utav. <3

 

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4