(Inlägget innehåller två reklamlänkar)

Älskade måndag!

Ja, jag älskar måndagar. Inte så konstigt, med tanke på att det är en riktig vi-investerar-i-livet-dag för oss här på Drömgården.

Dessa måndagar fyller vi precis som vi vill, alla tillsammans. Så otroligt härligt och lyxigt!

Idag verkar alla ha vaknat upp med en härlig energi, kreativa så det förslår.  Jag och barnen bakade bröd på en gång vi klev upp, så frukosten blev så där extra god. Sen har jag och mannen hjälpts åt att röja ur Det Stora Pysselskåpet. Där både pyssel och vår källsortering ryms. Det var mer än kaos där nu. Av bara farten rök även dom där två travarna med oändligt mycket post och sånt som absolut kan hivas iväg men som gärna hamnar i högen. Tre viktig-papper-lådor är också i tipp topp ordning nu. Ohlala på denna måndagsstart!

För storasyskoen, pyssel och lek-lera-degande, egna städ-påhitt (som att leka bilverkstad och tvätta med alla världens städtrasor dom kunde finna) medan jag och mannen påtat. Lillebroren slumrar gott ute i vagnen, alldeles slut av gårdagen tror jag, verkade extratrött. Det var ju världsfräsigt att vara med mamma och pappan, farfars och faster och farbror på restaurang igång.. inte en blund tog han sig då, tröttsamt dagen efter då!

Jag får många frågor om våra salt- och pepparkvarnar. Så fina. Tycker så mycket om dom.

Pepparkvarnen finns HÄR och Saltkvarnen finns HÄR. 

Nu med lite rabatt, dessutom.

Och brödet är det senaste i vår receptsamling (recept HÄR)

 

Sportlov har vi ju också, ja.

Minimannen är så söt, går runt och säger; ”Alltså, mamma! Täänk att jag har sportlov!”. Så gullig. Han är ju alltid ledig för det mesta. Men ni vet, bara känslan av att ha sitt Sportlov. Den är fin!

Nu fortsätter dagen med bland annat alla-jobbar-tillsammans-på-övervåningen-jobb.. ni vet, småttingar i snickarbrallor och så. Ej så effektiv arbetstid. Meen ack så trevlig!

Och i eftermiddag ska jag möta upp älskade Storan och Lillis (Lillisen A= Storans äldsta dotter. Tillika min äldsta syskonunge… hon som är som min Lillasyster då det bara är fem och ett halvt år emellan oss. Älskar henne så. Det blir mysigt med långprommis alla tre tillsammans. Prata livet och sånt medan snön faller långsamt omkring).

Den här veckan väntar Sportlovsmys. Prio ett. Förstås efterlängtat kalasfix, inför den stora 5-årsdagen. Som vi längtar efter att få fira vår älskade S! En tur till staden är nödvändig med. Utvecklingssamtal på Förskolan väntar också. Jag ska såklart även sända er härliga hälsningar här inne, med Livet som min producent! Är så glad att ni hänger på.

 

Hoppas att ni får en god start på den allra första hela marsveckan!

 

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4