Å, vet ni!

Det blev ett så gott avslut på förra veckan. Med alla-friska-långhelg. Så tacksamt.

Sista dagarna av marsmånaden.

Och vi fyllde dom med Tillsammanstid. Renoveringsjobb i huset för mig och M medan gullbarnens mor- och farföräldrar backat upp oss med famnar och lekhäng. Stormiga löpturer är också hjärteasken fylld med. En tillsammans med Bertilen i springvagnen och en tillsammans med både lillvännen B och min största hjärtevän i livet, M.

God middag och bastu i lilla byn blev vi också bortskämda med. Gårdshuset har också blivit tömt på ett lass med tippen-grejer. Mitt i arbetet tog vi oss vad som kändes som Vårens Första utefika. Och så petades ju dom där fröna efterlängtat ner i jorden. Tillsammans med en mycket peppig liten pytteträdgårdsmästare..

Alldeles varm i hjärtat av hela alltet. Det känns som att energi har fyllts på, liksom.

Vintertid blev till sommartid.

Fåglarna kvittrar så otroligt vackert och idag vaknar vi till måndag, ny vecka, och allra första dagen av april! Det känns gott.

Idag är dessutom peppen enorm hos mitt gäng här hemma, jag och M agerar drömpäron idag förstår ni. Vid frukosten kläckte vi övverraskningen; ”Barnen! Idag åker vi till badhuset. Åker rutschkanor och äter glass!”. Ni må tro att glädjetjutet hänger sig kvar i hjärtat (och trumhinnorna) ännu…. sån fräsig grej att få vara mamma (eller pappa) och få överraska sina älsklingar lite extra.

I övrigt kommer denna vecka förhoppningsvis bjuda på älskvärda vardagar. Vi gillar ju vardag. Nu, i och med förra veckans sjuka, känns det nästan som om vi haft vårvinterlov, det blev så många tillsammansdagar på rad, liksom. Men nu ser vi fram emot vardagståg, bvc-besök för Bertilen, sommartidsljusa eftermiddagar och kvällar. I huset fortsätter jobbet mot att vara redo för en ny trappa och här inne på bloggen tänkte jag bjuda er på lite av varje, hoppas att ni ska tycka om.

Ta hand om er och ha en god start på veckan!

 

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4