(Inlägget innehåller reklamlänkar!)

De är tre nu.

Tre.

Det är en så obegripligt sagolik, och mirakulöst vidunderlig gåva.

Alltsammans. Tänk att just jag får vara deras mamma.

Jag älskar att vara trebarnssmåttingmor. Det är faktiskt det häftigaste jag vet om. Absolut det jag ger all min kraft till, varje dag. Så mycket lycka och kärlek jag överöses med, varje dag. Inte alltid en dans på rosor, nej. Men vi är ett dreamteam här hemma.

Och det slår nästan aldrig fel; när det varit små(läs; crazy)kaosiga stunder och det känns som att mamman flåsar. knappt hänger med, håret står mer än vanligt på sniskan och det stora tålamodet håller på att sina… då, då lugnar det sig, saker faller på plats och ur sig kläcker den ena lillungen efter den andra; ”Mamma, jag äälskar dig!”… eller det bästa, när dom säger det sådär spontant till varandra…

..”Jag älskar, dig Sigge!” säger hon… varpå Storebroren svarar; Jag älskar dig också, Juni!”. 

För att inte tala om när dom pussar och kramar och kärleksförklarar sig för den minste livspusselbiten också..

Vid dessa stunder stannar tiden, mammahjärtat värker av kärlek och det kaosiga glöms i en grisblink.

Men okej..de där små återhämtningsstunderna är viktiga.

Väldigt viktiga, för att jag ska orka vara den där mysmamman jag önskar. Det går ju inte alltid, förstås. Men ger jag mig goda förutsättningar så är det större chans!

Som när jag kutar iväg utan vagn och låter armarna svänga. Följt av den där varma duschen med stängd dörr, där jag vet att pappan har hand om gullungarna och jag både hinner sno igenom vintertrötta mammahåret ett gott schampoo och kanske till och med något annat vårdande av det slitna mammahåret. De stunderna, är liksom sån lyx att det finns inte. Små saker som känns som att jag pysslar om mig. Jag tar hand om små älsklingar dagarna i ända, på det bästa sätt jag kan, så då kan det kännas så himmelens unnigt att ge mig själv lite ompyssling också.

Tänker visa er vad jag funderar på nu, kanske en Påskpresent. Från mig själv. Till mig själv. Göra samma lika, du med vetja!

Jag är så nyfiken på ett märke jag läst så mycket gott om, förstår ni. Nioxin. Finns hos Lyko. Just nu med 15 % rabatt på många av Nioxins produkter.

Alltså det här bara måste vara heaven för det trötta, slitna håret tänker jag.. till exempel mitt ammehår, liksom. Eller om man har tröttigt hår av annan anledning. När jag läser om märket står det att produkterna är mjukgörande och samtidigt återställer fuktbalansen. Jag läser om recensionerna från människor som haft problem med eksem i hårbotten, hårbortfall och så vidare och det står mycket goda ord om Nioxin.

 

Jag ska unna mig Hårmasken. Verkar lite som magi. Den hittar ni HÄR

Kitet (nr 5) med tre steg, är speciellt framtaget för normalt till tunt hår som är kemiskt behandlat, exempelvis blonderat eller permanentat. Jag har en älskling i storfamiljen som fyller år snart, som önskat sig precis ett bra schampo för sitt nyslingade hår. Det här blir perfekt. Prisvärt också.

Hela kitet hittar ni HÄR

 

Okej. Någon blev visst uppslukad i något så flärdfullt som hårprodukter. Men jag babblar inte mer nu utan skickar er vidare så får ni kika och läsa vidare och kanske hittar ni något som passar just er. Ibland måste man få unna sig lite extra, sådetså. HÄR hittar ni alla produkterna från Nioxin!

Livet alltså… både så tårögdt lycklig över småttingmammalivet.. och ibland också fasligt lyrisk över något så lyxigt som en varm dusch med stängd dörr och lite lyxiga produkter. Precis så.

 

Lillafrun

 

 

 

G-VMBJT57ZE4