(Inlägget innehåller reklam för Impecta!)

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 28082019-IMG_8571-682x1024.jpg

Förra året provade jag ett nytt sätt att odla luktärter. Och kära hjärtanes, så enkelt

och finurligt det var och så vackert och LYCKLIGT resultatet blev. Odlingsråden jag följer, hittar ni HÄR.

Impecta har fortfarande 3 för 2 på luktärter i några dagar till, kom direkt till kampanjen HÄR! Det här äär ju en utav livets blommor, alltså!

Det är tisdagkväll i gamla gården i norr. Jag och barnen har haft ännu en dag tillsammans. Jag blir en blöt fläck när jag tänker på hur vi får spendera dagarna tillsammans. Nu ska den här mamman ladda för nattning av tre små kottar… är så trött att ögonen går i kors!

Ta hand om er! Norpa åt er alla guldstunder ni bara kan i livet. Stanna in, vetja. Visst kvittrar fåglarna vackert nu? Och solen värmer gott mot kinden? Har ni känt att det luktar hundskit ur dikena och att man till och med av den stanken blir lite nipprig, eftersom det betyder vår på intåg? Kaffekoppen, smakar så gott utomhus nu, likväl på korta jobbrasten, som under Hemmamamma-melliset, har jag hört!

Emmeli

G-VMBJT57ZE4