Det är torsdag, den allra första majtorsdagen.

Jag är lättad över att vara kvitt gårdagens magont. Ni vet ju, som tidigare nämnt, att jag är ägare av en sån där ”känslig mage”.. alltid haft och kommer nog alltid att få ha dessa påhälsningar av magkatarr nu och då. Den här tiden på året är det så mycket som är så förbenat härligt och roligt att jag knappt vet var jag ska ta vägen… ni hittar mig på huk i rabatterna, bland småplanten, nästa sekund serverandes mellis ute på trappan till småungarna och i i en tredje sekund åkandes rutschkana med barnen, därefter krattandes, grävandes, jord-säck-släpandes… och så vidare. -ljuuuuvliga tider! Men… i vanlig ordning glömmer jag att hämta andan nu och då och då är ju kroppen klokare än knoppen..

Ja, ni…Den där vår-ivern, alltså. Jag vägrar o-älska den! Men jag ska nog släpa fram ”Mors Vilstol” ute i trädgården… så är det i alla fall en liiiiten chans att jag hamnar där en ministund nu och då! .. det blir så kruxigt liksom, när Mamma-navet plötsligt stannar för ett slag…

Nu till något fabulöst. Inte helt klar med dagens älskvärda helgstädning, men knipsade några bilder till er mitt i allt. Blev så lycklig av färgerna..

…Och solglittret.

En ren kökshandduk på vänt. Så jädrans flärdfullt!

Men alltså!

TITTA HÄR…!

Ser ni? Liiivets kökslampa ju. Fann den på loppis.

… för 50 spänn. F E M T I O sketna små kronor. Larvigt lycklig för den! Den ger sån fin känsla till hela köket.

Nu ska jag slira fram med skurtrasan över golven innan trasmattorna läggs på igen. Lillebror sjusover ute i vårvindarna, nerbäddad i vagnen.. storasyskonen påtar med sitt. Torsdagsfeelingen är god och tacksam. Hoppas att ni mår gott, ni med.

Ta hand om er! Det ska jag!

Emmeli

G-VMBJT57ZE4