Hej i onsdagen!

För (inte)ovanlighetens skull denna julimånad, så REGNAR det! Äsch då, en får vara glad att det är något väder, visst? Här hemma leker ungarna för fullt. Pirater är dom just nu, tydligen… musikfrökenmamman pepprar på leken genom att söka upp piratig musik.. då fick leken ännu en dimension. Mamman och pappan kör på med målning, listkapande, pärlspontspikande osv… en mysig onsdagsstart hittills!

Tänkte bara visa er en sak innan jag haffar penseln igen!

-Sötaste kristallvasen. Blev så kär i den med ens jag såg den. En pajform och en himmelsblå linneduk. Och vet ni? Jag gav bort alltsammans. Till hon med precis samma smak som jag själv. Som jag vet skulle uppskatta den där vasen såsom jag. Resten visste jag också fanns på hennes ”villhöver”-lista..

Och vet ni vad som så finurligt är?

-Att jag köpte allt på loppis förstås!

En riktig kristallvas för 40 kronor. Pajformen och duken blev typ en hundring om jag minns rätt. En gåva med mycket tanke och kärlek men inte för hutlöst många kronor, alls.

Adderade förstås en liten blombukett och några rader på ett kort.

Det är ju så förbenat kul att ge, eller hur?

Med dessa rader vill jag återigen slå ett slag för loppis och andra-hands-shopping…och nu menar jag inte bara till dig själv.. det går alldeles utmärkt att ge bort härliga loppisting, ju! -allt behöver inte vara nytt nytt nytt!

Allt gott!

Emmeli

G-VMBJT57ZE4